Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej OK, rozumiem

[css] problem z border-left

Zaczynasz dopiero swoją przygodę z HTML'em? A może mimo swojego doświadczenia natknąłeś się na jakiś problem? Tutaj na pewno znajdziesz pomoc.

[css] problem z border-left

Post 12.03.2005, 18:19:01

Czy moge zrobić tak obramowanie:

Kod: Zaznacz cały
<td style="border-left: url('adres do pliku z ramka');">


Jak spróbowałem to nie chciało działać. Jeżeli to nie działa to czy da się zrobić tak żeby lewe obramowanie było wczytywane z pliku ??

Pozdrawiam
Avatar użytkownikaskejcik12
Krzysztof Kurzydło

Posty: 319
Dołączył(a): 30.11.2004
Lokalizacja: Kraków

Post 12.03.2005, 19:11:30

to ci nie zardzała jak chcesz miaęc graficzną ramke to zrób po lewej stronie komórke TD i ją wypełnij grafika jako tło
Avatar użytkownikajasina
Posty: 585
Dołączył(a): 25.03.2004

Post 13.03.2005, 03:39:34

tak nie możesz, ale możesz np. tak (nie w każdym przypadku bedzie to dobre rozwiązanie):
Kod: Zaznacz cały
{ background: url(ramka.gif) repeat-y left }
ffreak
Kamil Trebunia

salsero
salsero

Posty: 1502
Dołączył(a): 03.07.2004
Lokalizacja: Kraków || Dukla


Powrót do Początkujący webmaster


 


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

Hosting, Domeny, SSL

Subskrypcja

Mamy 51441 zarejestrowanych użytkowników.
Najnowszy użytkownik: jonman65


Nasi użytkownicy napisali:

  • 937731 wiadomości
  • w 247447 tematach

Najnowsze wpisy na blogu

Najnowsze artykuły

Najaktywniejsi (ostatnie 30 dni)


cron