Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej OK, rozumiem

[wyszukiwarki]Co sie stało z moją stroną w Google ? :(

Twój licznik stoi wciąż w miejscu? Chcesz wypromować swoją stronę, ale nie wiesz jak sie do tego zabrać? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, bądź będziesz mógł się podzielić swoim doświadczeniem i pomysłami z innymi.

[wyszukiwarki]Co sie stało z moją stroną w Google ? :(

Post 20.03.2005, 14:43:28

Chciałbym sie zapynać bo nie wiem za co jak dostałem bana na google za wymiane linkami?
Przcierz nie stosowałem nielegalnych technik tylko kod w znacznikach <h1> , jak to mozliwe?Czy ta google nie jeste bardzo ułomna.I inne moje strony za co dostały bana to wiem, moze za layer 2 ale nie wiem za co tostala , http://pozycjonowanie-stronn.w.interia.pl czy moge przywrócić :(
Avatar użytkownikaWebmasteruS
Posty: 192
Dołączył(a): 25.01.2005
Lokalizacja: POLAND - MANIAK

Post 20.03.2005, 15:01:49

heh masz strone o pozycjonowaniu, na ktorej sprzedajesz swoje uslugi i nie wiesz dlaczego cie google wyrabal :D

SMIECH NA SALI!

poprostu sie osmieszasz.....

eh...
Avatar użytkownikapoison
Posty: 2352
Dołączył(a): 02.03.2003
Lokalizacja: Gdynia

Post 20.03.2005, 15:14:42

rotfl
strona oferująca pozycjonowanie zbanowana, a prowadzaca ją osoba nie wie o co chodzi...
Avatar użytkownikanara
Posty: 2041
Dołączył(a): 13.12.2003
Lokalizacja: Nowa Sól

Post 20.03.2005, 15:18:08

Nie stosowałem nielegalnych technik, dziwie sie bo nie wiem za co dostalem bana.No nie wiem, to może sie zdarzyc kazdemu, to nie mialu wplywy komentarz

<html>
<-- tekst -->
A to może wy mi powiecie?
Avatar użytkownikaWebmasteruS
Posty: 192
Dołączył(a): 25.01.2005
Lokalizacja: POLAND - MANIAK

Post 20.03.2005, 15:20:57

Wszystkie strony z subdomeny w.interia.pl wylecialy z Google. Nie jestes pierwszy.
rzezior
Posty: 1147
Dołączył(a): 12.05.2003

Post 20.03.2005, 15:24:15

rzezior napisał(a):Wszystkie strony z subdomeny w.interia.pl wylecialy z Google. Nie jestes pierwszy.


A co będzie z tymi stronami, na interii a jak ktos ma płatne strone na interii, i opłacił na rok.Czy przywrócą te strony.Wie ktos może cos więcej coś o tym? Co miało na to wpływ.
Mam tam 8 stron firmowych które robiłem na firm? Ma ktos więcej info....
Avatar użytkownikaWebmasteruS
Posty: 192
Dołączył(a): 25.01.2005
Lokalizacja: POLAND - MANIAK

Post 20.03.2005, 16:23:28

i teraz zastanów się czy nie warto wykupić serwera za dychę miesięcznie i domeny nawet info za 15 zeta, osobiście się już tak przejechałem na darmowym hostingu i więcej tego błędu nie popełnię, na darmowym to moża mieć, ale bloga
gofer
Posty: 171
Dołączył(a): 29.04.2003

Post 20.03.2005, 16:41:05

na darmowym to moża mieć, ale bloga

Konta platne na Interii takze sa w subdomenie w.interia.pl.
rzezior
Posty: 1147
Dołączył(a): 12.05.2003

Post 20.03.2005, 16:53:04

Ale jaki jest sens kupowania płatnego konta na interii ??
Przecież na koncie Miasto WWW EXTRA nie ma nawet obslugi PHP (to jest śmieszne a abonament 50 zł) a co dopiero MySQL na lepszych kontach nigdzie na interii nie widziałem konta z MySQL-em

Porażka

Pozdrawiam
Avatar użytkownikaskejcik12
Krzysztof Kurzydło

Posty: 319
Dołączył(a): 30.11.2004
Lokalizacja: Kraków

Post 20.03.2005, 23:09:23

skejcik12: Twoj argument jest tak dobry, ze nie ma sie co przejmowac wszystkimi stronami ktore wylecialy z Google.
rzezior
Posty: 1147
Dołączył(a): 12.05.2003

Post 20.03.2005, 23:17:17

Hmm... to co teraz będzie z hostingiem interii?
Ban w google to niedobra reklama dla ich ofery hostingowej... :D
Gamecore.pl ^_^
Avatar użytkownikasoyka
Posty: 884
Dołączył(a): 11.10.2003

Post 20.03.2005, 23:24:21

Beda zapewne szukali powodu dla ktorego subdomena zostala zbanowana. Podejrzewam o to znaczną ilość stron-linkowni, nie zawierajacych zadnych tresci. Sam posiadam takową.
rzezior
Posty: 1147
Dołączył(a): 12.05.2003

Post 21.03.2005, 08:43:05

I teras musze od nowa szukać jakieś darmowego konta ,i od nowa pozycjonować swoje strony .Przez to straciłem 900zł , i dalej tracę :( A można gdzieś przeczytać o tym, jakieś info,powtarzam?
Avatar użytkownikaWebmasteruS
Posty: 192
Dołączył(a): 25.01.2005
Lokalizacja: POLAND - MANIAK

Post 21.03.2005, 13:35:54

I teras musze od nowa szukać jakieś darmowego konta ,i od nowa pozycjonować swoje strony .Przez to straciłem 900zł , i dalej tracę :( A można gdzieś przeczytać o tym, jakieś info,powtarzam?

Straciłes 900zł a nie stac Cie na porządny hosting, za te 5-6zł miesiecznie (!) ?
Naprawde ośmieszasz się, lepiej było tutaj nie pisać <lol> ;]
diii
Posty: 1030
Dołączył(a): 20.07.2003
Lokalizacja: Chrzanów


Powrót do Promocja i Marketing


 


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 3 gości

Hosting, Domeny, SSL
iCash

Subskrypcja

Mamy 50043 zarejestrowanych użytkowników.
Najnowszy użytkownik: Kristoph


Nasi użytkownicy napisali:

  • 934668 wiadomości
  • w 246201 tematach

Najnowsze wpisy na blogu

Najnowsze artykuły

Najaktywniejsi (ostatnie 30 dni)