Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej OK, rozumiem

Nierówne środkowanie elementów w pionie.

Chcesz wiedzieć jak sterować wyglądem strony za pomocą styli? Tutaj dowiesz się jakie możliwości ma CSS i jak poprawnie go stosować, aby uzyskać zamierzone efekty. Dowiesz się jakie nowości udostępniono w CSS3 i jak z nich korzystać.

Nierówne środkowanie elementów w pionie.

Post 19.10.2017, 14:51:40

Cześć,

Mam taką sytuacje:
Na belce mam element typu input opakowany w div'a i element typu button opakowany w dwa div'y (ten element to zewnętrzny komponent multi-select) - żródło: http://wenzhixin.net.cn/p/multiple-select/docs/
Chciałem wyśrodkować oba elementy (w pionie) w belce. Niestety element multi-select jest przesunięty o jakiś 1px w dół. Sprawdzałem już wszystko i nie mam pojęcia co jest przyczyną.
Oto przykład:
http://jsfiddle.net/53ALd/4452/

Przepraszam za nazewnictwo klass w css.
pjotrek
Posty: 25
Dołączył(a): 07.05.2015

Re: Nierówne środkowanie elementów w pionie.

Post 19.10.2017, 18:22:36

stosuj tabele zamiast divów, to ci sie nic nie będzie rozjeżdżać
POLECAM:hitme,sax,sanfre,slaskdatacenter,webion
MUŁ: sixłiszlist,hostinger,elektroda,gbzl,H88 bizneshost,futurehost,hekko,ionic,jupe,linuxpl,minsthost,netdc,ogicom,superhost
KOSMOS CENY:Home.pl(orange,poczta),1and1,az,domena/y,kei,nazwa
UNIKAĆ: Masternet(nieoddali kasy)
zlotowinfo
Posty: 433
Dołączył(a): 19.11.2014


Powrót do CSS


 


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Hosting, Domeny, SSL

Subskrypcja

Mamy 50677 zarejestrowanych użytkowników.
Najnowszy użytkownik: OQCJacki


Nasi użytkownicy napisali:

  • 936066 wiadomości
  • w 246713 tematach

Najnowsze wpisy na blogu

Najnowsze artykuły

Najaktywniejsi (ostatnie 30 dni)