Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej OK, rozumiem

jak dostać się do stylu :)

Chcesz wiedzieć jak sterować wyglądem strony za pomocą styli? Tutaj dowiesz się jakie możliwości ma CSS i jak poprawnie go stosować, aby uzyskać zamierzone efekty. Dowiesz się jakie nowości udostępniono w CSS3 i jak z nich korzystać.

jak dostać się do stylu :)

Post 25.02.2017, 14:09:04

Cześć,

mam kod jak poniżej i niestety nie mogę go zmodyfikować. A potrzebuję dostać się do class="button" ale tylko wewnątrz class="search" aby zmienić wysokość elementu "button"

próbuje coś w stylu .search > .button ale nie działa :(

Ma ktoś jakiś pomysł jak się dobrać do class button tylko wewnątrz class search :)

Kod: Zaznacz cały
 

<div class="search" id="x">

    <div>
        <input ...  class="button"
    </div>

    <div>
        <input ...  class="button"
    </div>

</div>

<div>
     <input ...  class="button"
</div>



e-mark
Posty: 4
Dołączył(a): 23.02.2017

Re: jak dostać się do stylu :)

Post 25.02.2017, 14:16:37

znalazłem

.search . button {...
e-mark
Posty: 4
Dołączył(a): 23.02.2017


Powrót do CSS


 


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

Hosting, Domeny, SSL
iCash

Subskrypcja

Mamy 49632 zarejestrowanych użytkowników.
Najnowszy użytkownik: KashaCzq


Nasi użytkownicy napisali:

  • 933822 wiadomości
  • w 245890 tematach

Najnowsze wpisy na blogu

Najnowsze artykuły

Najaktywniejsi (ostatnie 30 dni)