Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej OK, rozumiem

serwowanie plików img - express

Podstawy tworzenia stron to dla Ciebie pestka? Pora na bardziej zaawansowane rozwiązania, które zautomatyzują i uatrakcyjnią funkcjonowanie Twojej strony - Ruby, Node.js, ASP, JSP, Python i wiele innych technologii.

serwowanie plików img - express

Post 31.07.2017, 12:48:44

Witam,
mam problem z plikami statycznymi, a dokładnie obrazkami.

Kod: Zaznacz cały
app.use('/assets', express.static('public'));

W pliku style.css korzystam w następujący sposób:
Kod: Zaznacz cały
background: url(../img/logo.png) no-repeat;

Wszystko działa, ale kiedy chcę mieć dostęp do zdjęcia w pliku html
Kod: Zaznacz cały
<span><img src="../../public/img/searchButton.png"</span>

To nie widzi obrazka. Tak wygląda to w drzewku. http://prntscr.com/g2h1yl
XaooBBx
Posty: 38
Dołączył(a): 22.09.2016

Re: serwowanie plików img - express

Post 31.07.2017, 13:39:54

Dobra.. zabrakło assets/
XaooBBx
Posty: 38
Dołączył(a): 22.09.2016


Powrót do Alternatywne technologie


 


  • Podobne wątki
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Hosting, Domeny, SSL
iCash

Subskrypcja

Mamy 50186 zarejestrowanych użytkowników.
Najnowszy użytkownik: sskijop


Nasi użytkownicy napisali:

  • 935183 wiadomości
  • w 246379 tematach

Najnowsze wpisy na blogu

Najnowsze artykuły

Najaktywniejsi (ostatnie 30 dni)